IVAN PATZAICHIN a fost numit PRESEDINTE DE ONOARE al CS Dinamo

Multiplul campion olimpic si mondial la kaiac-canoe, IVAN PATZAICHIN, a fost numit, joi, de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, in functia de PRESEDINTE DE ONOARE al Clubului Sportiv (CS) Dinamo.

Prezent la inaugurarea muzeului CS Dinamo, IVAN PATZAICHIN a declarat ca se va implica in viata clubului caruia ii datoreaza rezultatele obtinute in intreaga cariera. “Am promis ca nu voi fi un simplu spectator, ci ma voi implica. Dinamo are nevoie de imagine pentru a reveni ce a fost de-a lungul intregii sale istorii”, a spus IVAN PATZAICHIN, care a primit si Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: Grigore Lese, Iolanda Balas si Ivan Patzaichin, numiti ambasadori ai turismului romanesc in strainatate

Totodata, in contextul aniversarii a 66 de ani de existenta a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, dar si pentru rezultatele remarcabile obtinute in competitiile sportive, ministrul Gabriel Oprea a mai acordat Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne antrenorului Lotului national de gimnastica al Romaniei OCTAVIAN BELLU si gimnastelor Clubului Sportiv Dinamo LARISA IORDACHE si DIANA BULIMAR, medaliate cu aur pe echipe la recentul Campionat European care a avut loc la Sofia.

Citeste si: Delta Dunarii, promovata de arhitecti, designeri si artisti din intreaga lume

Cele doua gimnaste au primit si cate un premiu financiar de 50.000 lei, din partea CS Dinamo.

Sursa foto: realitatea.net