Ivan sustine ca inlaturarea sa de la PSD Sector 1 a fost o “executie”: Daca il superi pe Dragnea si te iei de Ghita, esti pedepsit

Ivan sustine ca inlaturarea sa de la PSD Sector 1 a fost o "executie": Daca il superi pe Dragnea si te iei de Ghita, esti pedepsit

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca inlaturarea sa de la sefia PSD Sector 1 a fost o “executie”, el aratand ca motivul real consta in faptul ca l-a “suparat” pe Liviu Dragnea, dar si pe Victor Ponta atunci cand a facut declaratii impotriva lui Sebastian Ghita.

Intrebat care crede ca este motivul real al inlaturarii sale de la sefia PSD Sector 1, Ivan a raspuns: “As fi spus doar ca l-am suparat pe Dragnea, ca nu sunt de acord cu el. Nu am cum sa gandesc ca domnul Dragnea pentru ca nu am citit aceleasi carti si avem constructii total diferite. N e scris in statut ca nu ai voie sa gandesti altfel. Numai ca pozitia domnului Ponta mi-arata foarte clar ca de fapt supararea este legata de faptul ca am zis rau de Sebastian Ghita”, a spus Ivan.

“Deci in PSD, daca il superi pe Dragnea si te iei de Ghita, esti pedepsit. Iar eu azi am fost pedepsit. Mesajul meu e simplu si pentru domnul Dragnea, ca si pentru domnul Ponta: ne vedem la Congres. Ei stiu ca la Congres vor pierde, de aia nici nu-l fac”, a adaugat Ivan.

Citeste si: SCANDAL INTRE VANGHELIE SI GHITA LA B1: CAND ERAM SEF IN PSD, GHITA DORMEA PE LA USILE PARTIDULUI/ASTA TRAGE PE NAS

El a spus ca dizolvarea conducerii PSD Sector 1 si inlaturarea sa le sefia acesteia a reprezentat o “executie”.

“Nu a fost clar pentru nimeni de ce s-a luat decizia asta. Nu a vorbit nimeni cu mine nici in ziua Comitetului, nici inainte. Nu stia niemni ca sunt nemultumiri legate de Sectorul 1. Vorbisem si cu doamna Andronescu si nimeni nu a spus absolut nimic. M-am trezut ca se ridica doamna Andronescu si propune dizolvarea conducerii PSD Sector 1. Deci, o executie. Dar a fost atat de amuzanta intreaga situatie incat nici nu ma pot supara pe ei. E asa, de povestiti nepotilor”, a spus Ivan.

Potrivit lui Ivan, Andronescu a fost jenata de situatie, in conditiile in care a motivat propunerea de dizolvare a organizatiei prin faptul ca acum un an si jumatate acesta ar fi schimbat niste presedinti de centre de vot.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE: Daca ma supara LIVIU DRAGNEA o sa spun si mai multe despre el 

“Nu i-am schimbat eu, a fost decizia conducerii PSD Sector 1. Iar pentru ca i-am schimbat acum un an si jumatate, azi a fost momentul decontului, desi de atunci am avut foarte multe BPN-uri si Cex-uri. Domnul Ponta, pentru ca a vazut ca argumentatia mea a fost pertinenta si am explicat, a simtit nevoia sa spuna un mare neadevar: ca rezultatele la sector au fost slabe. Eu i-am spus ca oricand, cu cifre, discutam ca sa-i arat ca a fost un rezultat bun. A zambit si nu a fost de acord sa avem o discutie”, a precizat Ivan.

El a mai aratat ca, daca motivul invocat de Ponta privind rezultatul obtinut de organizatie in alegeri ar fi cel real, atunci ar trebui luate masuri similare in cazul a 27 de alte filiale, in conditiile in care 15 organizatii similare au avut rezultate mai slabe iar alte 12 filiale sunt in situatia PSD Sector 1.

“Deci, daca masura ar fi justificata, cum a spus domnul Ponta, atunci ar trebui luata o decizie pentru 27 de organizatii din tara”, a conshis Ivan.