IZAURA ANGHEL, fiica lui BERCEA MONDIAL, a primit mandat de AREST LA DOMICILIU

IZAURA ANGHEL, fiica lui Sandu Anghel zis BERCEA MONDIAL, a primit, joi seara, mandat de AREST LA DOMICILIU, in dosarul de coruptie in care este acuzata de luare de mita, in acelasi dosar Sandu Anghel primind un nou MANDAT DE ARESTARE.

Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, magistratii Tribunalului Arges au admis, joi seara, propunerea procurorilor si au emis un mandat de arest la domiciliu pe numele IZAUREI ANGHEL si un mandat de arestare pe numele tatalui acesteia, Sandu Anghel, aflat in Penitenciarul Colibasi.

Citeste si: IZAURA ANGHELl, RETINUTA de procurori

Cei doi sunt cercetati pentru luare de mita intr-un dosar pornit de la sesizare primita din partea reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, unde Sandu Anghel este incarcerat.

Decizia Tribunalului Arges nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Pitesti.

Citeste si: IZAURA, fiica lui Bercea Mondial, afla joi daca va fi ARESTATA

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Sandu Anghel ar fi incercat, prin intermediul fiicei sale, sa ofere 300 de euro unui angajat al penitenciarului Colibasi, pentru a i se permite acestuia sa primeasca un telefon mobil in incinta penitenciarului.

IZAURA ANGHEL a fost citata la audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, miercuri, iar in urma audierilor procurorii au decis retinerea sa.

Sandu Anghel, zis BERCEA MONDIAL, este incarcerat la Penitenciarul Colibasi, unde ispaseste o pedeapsa de opt ani si noua luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011. El a fost condamnat definitiv in 20 mai 2014.