IZAURA ANGHELl, RETINUTA de procurori

IZAURA ANGHEL, fiica interlopului Sandu Anghel, cunoscut sub numele de BERCEA MONDIAL, a fost RETINUTA de procurorii Directiei Generale Anticoruptie Arges pentru dare de mita si dusa la audieri.

UPDATE 19.24: IZAURA ANGHEL a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore si va fi prezentata joi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Conform primelor informatii, fiica lui BERCEA MONDIAL ar fi fost arestata in urma unui flagrant organizat de procurorii de la Directia Generala Anticoruptie. IZAURA ANGHEL ar fi dat mita unui angajat al Penitenciarului Colibasi, unde este incarcerat tatal sau. In acelasi caz, procurorii l-ar audia si pe BERCEA MONDIAL.

Citeste si: Fiica lui BERCEA MONDIAL acuza un ministru: A luat bani de la tata!

IZAURA ANGHEL este singura membra a familiei Anghel care se afla in libertate.

Familia Anghel este implicata in procesul fratelui presedintelui TRAIAN BASESCU, Mircea Basescu, in care acesta este acuzat de trafic de influenta.

Anchetarea Izaurei Anghel intervine la scurt timp dupa ce a intrat pe rol procesul Mircea Basescu, proces in care aparatorul familiei Anghel, avocatul Pavel Abraham, a cerut aprobarea instantei in ceea ce priveste prezentarea unor probe si martori noi, printre care figura si fratele inculpatului, presedintele TRAIAN BASESCU.