Izaura si Grinica Anghel nu au voie sa se apropie de MIRCEA BASESCU si Marian Capatana

Izaura si Grinica Anghel, fiica si fiul lui BERCEA MONDIAL,  nu au voie sa se apropie de MIRCEA BASESCU si Marian Capatana! Decizia a fost luata de Tribunalul Constanta. Cei doi raman sub CONTROL JUDICIAR.

Magistratii Tribunalui Constanta au decis, joi, in Camera de Consiliu, ca Izaura Anghel si Grinica-Ion Anghel, fiica si fiul cel mic ai lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sa ramana sub control judiciar, anunta Mediafax.

Citeste si: MIRCEA BASESCU a iesit de la audierile de la DNA. ABRAHAM: Se va face expertiza inregistrarilor

Judecatorii au mai dispus interdictia de a parasi tara in cazul femeii, care pana acum nu avea voie sa paraseasca localitatea. In cazul lui Grinica, magistratii au stabilit obligatia ca acesta sa nu depaseasca limita teritoriala a orasului Draganesti Olt, decat cu incuviintarea prealabila a instantei.

Totodata, in incheierea data de magistratii Tribunalului Constanta se precizeaza ca Izaura si Grinica Anghel au obligatia ”sa nu se apropie de persoana vatamata Basescu Mircea, de martorul Capatana Marian-Adrian, din prezenta cauza, de locuinta si locul de munca ale acestora, de membrii familiilor persoanei vatamate si ai martorului, sa nu comunice cu aceste categorii de persoane direct sau indirect, pe nicio cale”.

Citeste si: ANAF face verificari la afacerile lui BERCEA MONDIAL

”Atrage atentia inculpatilor ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care le revin, masura controlului judiciar poate fi inlocuita cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive”, se mai arata in incheierea data de Tribunalul Constanta.

Sursa foto: sursazilei.ro