Jackie Chan povestește cum a ”încasat-o” din greșeală de la Bruce Lee! Video

”M-am prefăcut toată ziua numai ca să mă bage în seamă!”

Jackie Chan a povestit în cadrul emisiunii ”Best Story Ever” care a fost momentul în care a încasat o lovitură din greșeală de la marele Bruce Lee dar și cum a profitat atunci pentru a fi luat în seamă de cunoscutul maestru de arte marțiale.

Totul s-a petrecut în anul 1973, când Bruce Lee era deja o legendă iar Jackie Chan era un simplu aspirant de aproape 20 de an care făcea figurație și acrobații în filmele cu arte marțiale. În Enter the Dragon, Jackie Chan trebuia să îl atace pe Lee de la spate. Lucrurile nu au stat așa cum era precizat în scenariu, iar Bruce Lee l-a lovit accidental pe Jackie Chan cu o bară de lemn.

„Brusc, am orbit, fiindcă mi-a dat cu bățul fix în cap. Am amețit, dar am continuat scena. M-am uitat la Bruce Lee, el a fost impasibil. Când regizorul a oprit scena, Bruce a venit direct la mine și își cerea scuze încontinuu. Dar nici nu mă mai durea, fiindcă eram entuziasmat. După care m-am prefăcut toată ziua că mă doare, ca să mă bage în seama toată ziua. Atunci m-a întrebat care e numele meu, ce stil de arte marțiale învăț”, mărturisește amuzat Jackie Chan pentru cei de la ”Best Story Ever”.

Sursa foto: billboard