Jaf armat in Neamt asupra unei masini a Postei Romane. Update

Un jaf armat asupra unei masini apartinand Postei Romane a avut loc, joi, in judetul Neamt. Autoturismul transporta valori si a fost blocat pe traseu. Hotii ar fi reusit sa fure suma de 2,5 milioane de lei, banii fiind transportati in municipiul Roman pentru plata pensiilor.

Masina Postei Romane a fost blocata pe traseu de doua autoturisme in care se aflau persoane inarmate, care i-au amenintat pe angajatii Postei. Angajatii Oficiului Judetean de Posta Neamt jefuiti joi ar putea fi cercetati de politisti pentru neglijenta in serviciu. Se pare ca masina nu era dotata corespunzator pentru transporturi monetare.

Politistii iau in calcul si ipoteza unei inscenari, potrivit declaratiei facute de comisarul sef Paul Tablan, inspectorul sef a IPJ Neamt, citat de Agerpres.

“Soferul masinii de Posta sustine ca a fost amenintat cu o arma, iar pasagerul ca a fost lovit cu manerul unei arme, respectiv pistol. Zona judetului este blocata si incercam sa identificam in prima faza masinile care au participat la jaf. Luam in calcul toate ipotezele, de la inscenare pana la comiterea efectiva a talhariei”, a declarat comisarul sef Paul Tablan.