JAF IN BLAJ: Patru barbati au LOVIT-O pe vanzatoarea unei BENZINARII si au FURAT peste 22.000 de lei

Patru barbati au JEFUIT, in noaptea de vineri spre sambata, o BENZINARIE din municipiul Blaj, judetul Alba, hotii reusind sa FURE peste 22.000 de lei dintr-un seif, dupa ce au LOVIT-O si au legat-o pe vanzatoare, ei fiind cautati de politisti.

Potrivit Politiei Judetene Alba, patru barbati sunt cautati de politisti dupa ce au JEFUIT o BENZINARIE din municipiul Blaj, agresand-o pe angajata statiei si reusind sa fuga cu peste 20.000 de lei, bani din incasari.

Astfel, s-a stabilit ca, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 2.00, patru barbati au profitat de faptul ca angajata statiei de carburanti a iesit din incinta, au imobilizat-o si au sustras dintr-un seif suma de 22.400 de lei, bani proveniti din incasari.

Citeste si: JAF IN CRAIOVA: Hotii au furat 170.000 de lei dintr-o MASINA A POSTEI

Femeia a fost lovita de catre cei patru agresori si apoi legata pana cand acestia au putut sa fure banii din seif.

Ea a reusit sa apese butonul de panica imediat dupa plecarea celor patru hoti, iar la cateva minute acolo a sosit un echipaj al firmei de paza si protectie cu care avea contract benzinaria, iar agentii de paza au sesizat Politia.

Citeste si: Jaf inedit la o casa de amanet din Craiova

Angajata, in varsta de 51 de ani, a fost transportata la Spitalul din Blaj cu multiple rani la fata, suferite in urma agresiunii, iar medicii au decis sa o interneze pentru a o tine sub supraveghere medicala.

Politistii din Alba au deschis o ancheta in acest caz, pentru a-i identifica pe autorii talhariei.

Sursa foto: stirileprotv.ro