Jaf la o banca din Pitesti: Un barbat a ramas fara jumatatea de milion de lei

Un jaf a avut loc la o banca din orasul Pitesti. Jumatate de milion de lei a disparut dintr-o caseta de valori. Proprietarul a declarat ca a mers sa isi verifice banii, dar s-a trezit ca nu mai are nimic: a ramas fara bijuterii, aur si bani, informeaza postul Romania TV.

Potrivit sursei citate, un barbat din Pitesti a declarat ca i-au disparut bijuterii, aur si bani in valoare de 500.000 de lei. Averea era depusa intr-o caseta de valori de la o banca din oras, dar proprietarul s-a trezit ca totul a disparut.

“Confirm ca am fost sesizati prin 112 si plangere scrisa de un cetatean care sustine ca dintr-o cutie de valori din sediul unei banci din Pitesti i-au disparut bani in valuta si lei si o cantitate de aur. Sunt primele cercetari. Sa vedem ce o sa mai apara. El estimeaza undeva la 5 miliarde vechi prejudiciul. O sa vedem cum stau lucrurile. In sediul bancii sunt foarte multe camere de vederi. Colegii mei au ridicat inregistrarile. Dansul a venit, a scos o suma de bani si urma sa faca o tranzactie. Nu a mai efectuat-o, s-a intors sa depuna banii la loc si apoi a vazut ca lipsesc banii din cutie. Luam in calcul orice ipoteza, si una a unei inscenari”, a declarat Dan Dinu, purtator de cuvant Politia Arges, la Romania TV.

Sursa foto: realitatea.net