JAGODINA-CFR CLUJ 0-1 (0-0) / Ardelenii se califica in turul III al EUROPA LEAGUE dupa victoria din Serbia / VIDEO

CFR Cluj s-a calificat in TURUL TREI PRELIMINAR AL EUROPA LEAGUE dupa ce a castigat meciul din deplasarea, cu JAGODINA, scor 1-0.

Dupa 0-0 in prima mansa de la Cluj, CFR a trait periculos in Serbia. Jocul fostei campioane nu a convins, iar sarbii au trecut pe langa gol in cateva situatii. Cea mai mare sansa de gol la poarta lui Felgueiras, scrie ziare.com, a venit in minutul 40, cand Jakimvoski a sutat din apropiere, dar portarul portughez a scos excelent.

Citeste si: FLAMURTARI-PETROLUL 1-3 (1-1) / Ploiestenii se califica fara emotii in turul trei preliminar al EUROPA LEAGUE

De asemenea, Jakimovski a reluat periculos si in minutul 45, cand a trimis putin peste poarta cu capul.

CFR Cluj a dominat teritorial partea secunda, dar ocaziile la poarta sarbilor au intarziat sa apara. In cele din urma, CFR Cluj s-a calificat datorita inspiratiei lui Vasile Miriuta, care l-a trimis in partea secunda pe teren pe Guima, iar acesta a inscris in minutul 81, cu o reluare din fata portii.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA-STROMSGODSET 2-0 (0-0) / Ros-albastrii o vor intalni pe AKTOBE

CFR Cluj s-a calificat in turul trei din Europa League, unde va intalni formatia bielorusa Dinamo Minsk.

Astfel, Romania ataca turul III preliminar al competitiilor europene cu 4 echipe: STEAUA, pentru Liga Campionilor, si ASTRA, PETROLUL si CFR pentru EUROPA LEAGUE.

JAGODINA – CFR CLUJ 0-1 (0-0)

A marcat: Guima ‘81

Jagodina: Djuricic – Milinkovic, Simac, Gasic, Filipovic – Cvetkovic, Djuric, Mitosevic – Arsenijevic, Susnjar, Jakimovski

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Sulley, Monroy – Deac, Negrut, Fl. Costea – Tade