James Bond ar trebui interpretat de o femeie? Ce spune Daniel Craig

James Bond ar trebui interpretat de o femeie? Daniel Craig, care a interpretat de cinci ori în ultimii 15 ani, rolul celebrului agent 007, a declarat că nu crede că o femeie ar trebui să interpreteze rolul superspionului britanic în viitoarele filme ale francizei.

Într-un interviu pentru revista Radio Times, Daniel Craig a fost întrebat dacă ar susţine ideea ca următorul James Bond să fie ales pe criterii de diversitate, spre exemplu o persoană de culoare sau o femeie. “Răspunsul la aceasta este foarte simplu. Ar trebui pur şi simplu să existe roluri mai bune pentru femei şi actori de culoare. De ce ar trebui o femeie să-l interpreteze pe James Bond când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, pentru o femeie?”, a declarat superstarul britanic.

Citește și: Cum și-a luat adio Daniel Craig de la rolul James Bond! Video

“James Bond este bărbat. Este un personaj masculin. A fost creat ca bărbat şi cred că va rămâne probabil bărbat. Şi este bine. Nu trebuie să transformăm personajele masculine în unele feminine. Trebuie doar să creăm mai multe personaje feminine şi să facem ca povestea să se potrivească acelor personaje feminine”, declara și producătorul executiv al francizei Bond, Barbara Broccoli, în 2018.

Premiera mondială a filmului “No Time To Die”, regizat de Cary Joji Fukunaga, ultimul în care va apărea Daniel Craig, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra.

Sursa foto: facebook