Jamie Foxx, spitalizat de urgență în timpul unor filmări

Jamie Foxx, superstarul de la Hollywood, a fost spitalizat de urgență din cauza unei „complicaţii medicale” care s-a petrecut, în urmă cu două zile, pe platoul de filmare al celei mai recente producții în care va apărea actorul în vârstă de 55 de ani.

„Vrem să vă informăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicaţie medicală. Din fericire, datorită acţiunilor rapide şi a unei îngrijiri speciale, deja se recuperează. Ştim cât de iubit este şi vă mulţumim pentru rugăciunile voastre. Familia vă roagă să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă.”, a postat fiica sa Corinne Foxx pe contul de Instagram.

Jamie Foxx, câștigător al premiului Oscar, se află în orașul Atlanta unde filmează comedia de acţiune ”Back in Action”, o producţie Netflix care marchează revenirea actriţei Cameron Diaz în faţa camerelor de filmat, după o pauză de zece ani.

Majoritatea filmărilor au avut loc în Marea Britanie și echipa de producție s-a mutat în SUA abia luna trecută, pentru ultima parte a lor, scrie revista Variety, care precizează și faptul că filmul ar fi deja finalizat și a intrat în faza de post-producție.

Sursa foto: billboard