Jandarm din Capitala, IMPUSCAT ACCIDENTAL de un coleg de serviciu

Un jandarm a fost IMPUSCAT ACCIDENTAL in picior de un coleg, cand cei doi isi incarcau armele ca sa intre in tura, barbatul ranit fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenta, a declarat miercuri, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

Potrivit lui Georgian Enache, cei doi jandarmi, care au aproximativ 38 de ani, erau miercuri, in jurul orei 07.00, la sediul Jandarmeriei Bucuresti, unde isi incarcau armamentul de serviciu pentru a intra in tura. La un moment dat, arma unuia dintre acestia s-a descarcat ACCIDENTAL, iar glontul l-a ranit usor pe colegul langa care era.

Citeste si: O NOUA PROMOTIE A ACADEMIA DE POLITIE “ALEXANDRU IOAN CUZA” INTRA IN ACTIVITATE

Barbatul IMPUSCAT are o rana la picior si a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a precizat Enache.

Un procuror militar urmeaza sa cerceteze cazul pentru a se stabili exact in ce conditii s-a produs incidentul, a mai spus purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

POMPIERII, JANDARMII SI AVIATORII MAI CARE AU FOST RANITI IN MISIUNE VOR PUTEA RAMANE ANGAJATI IN FUNCTII MILITARE SAU CIVILE

Sursa foto: realitatea.net