Jane Seymour, actrita care a interpretat-o pe Dr. Quinn, filmeaza in Romania

Jane Seymour, indragita actrita care a interpretat-o pe Dr. Quinn, se afla in Romania, unde va filma mai multe scene dintr-o noua pelicula, “Love By Design”, film ce va fi lansat in 2014.

Filmul “Love By Design” este o comedie romantica, al carui scenariu este semnat de Michael si Janeen Damian, cei care au semnat si peliculele “Flicka” si ”Marley and Me: The Puppy Years“ pentru 20th Century Fox. Imaginea va fi realizata de Viorel Sergovici si Lulu de Hillerin iar scenografia este semnata de Mihai Dorobantu si Andreea de Hillerin. Filmul este o productie marca Solar Indie Junction, companie de productie de film, parte a Solar Entertainment Group, infiintata in 2011 in Los Angeles de Bobby Paunescu si ii are ca producatori pe Daniela Nahmany, Viorel Sergovici, Stefan de Hillerin si Janeen Damian.

Jane Seymour, castigatoare a premiilor Globul de Aur si EMMY, va interpreta rolul unui redactor-sef al unei reviste de moda din Manhattan – Vivien Thompson, care ii pune bete in roate Daniellei Luca, o tanara romanca dornica de afirmare, interpretata de Giulia Nahmany. Danielle se intoarce in Romania sa isi continue adevarata pasiune din copilarie, designul vestimentar. Acolo, in timpul unei plimbari cu scuterul pe strazile copilariei se izbeste la propriu de Adrian Edwards, un britanic fermecator interpretat de David Oakes (The Borgias, The White Queen). Intre ei se infiripa ceva. Danielle afla ca Adrian este proprietarul fabricii locale de imbracaminte care urmeaza sa-si inchida portile si se grabeste sa traga concluziile, parasindu-l. Pana ca Adrian sa aiba ocazia sa-si explice intentia, Danielle pleaca la New York pentru a-si lansa noua colectie de moda, bucurandu-se de succes peste noapte. Adrien merge dupa ea si ii spune ca a gasit o cale de a salva fabrica, propunandu-i sa fie Designer Sef. 

Olivia Hallinan (Lark Rise to Candleford, Sugar Rush) va face parte din distributie, precum si cateva tinere talente absolvente a scolii de actorie Mandragora Acting Studio, antrenate de David Lipper.