Janine Ștefan a ajuns la 51 de ani! Cum arată acum fosta soție a lui Adrian Sârbu

Janine Ștefan are acum 51 de ani și nu mai are prea multe lucruri în comun cu modă românească, cu excepția pasiunii care i-a rămas în sânge. Fosta soție a mogulului Adrian Sârbu era omul care dicta tonul în materie de fashion în România, la sfârșitul anilor ’90. După divorțul de Sârbu, Janine s-a retras la Paris alături de fiica ei, scrie wowbiz.ro.

Janine Ștefan a fost invitată de onoare a unui eveniment organizat de Federația Română de Design și Accesorii în cadrul Saptamanei Modei la Paris, care a avut loc la Palat Behague, în capitală Franței. Peste 250 de invitați au asistat la prezentări ale unor cunoscuți designeri români precum: Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Laura Dincă sau Flori de Ie.

Citește și: VALENTINA PELINEL ȘI-A SCHIMBAT LOOK-UL CU DOUĂ ZILE ÎNAINTEA NUNȚII! CUM ARATĂ MIREASA LUI BORCEA

Janine Ștefan s-a stabilit cu mulți ani în urmă la Paris, după ce a divorțat de Adrian Sârbu. Ea locuiește într-un apartament în care și-a trăit ultima parte din viață celebra Marlene Dietrich, achiziționat cu colosală suma de 1,4 milioane euro. Apartamentul nu are mai mult de 65 mp, însă este într-o zona foarte bună a Parisului. În 2016, după ce Adrian Sârbu a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, presă a relatat că mogulul plătea lunar aproape 65.000 euro că rată pentru apartamentul în care locuiește Janine la Paris.

Sursă text: wowbiz.ro