Janos Szekely a semnat cu FC Brasov, Max Nicu cu U Cluj, Pandurii l-a luat pe Bud ! Vezi ultimele miscari din Liga I

Miscari importante de trupe in Liga I astazi. Janos Szekely a semnat pana la urma cu FC Brasov, desi ieri s-a antrenat cu Rapid, Bud a semnat cu Pandurii, iar Dinamo este aproape sa isi asigure semnatura lui Bumba.

Mijlocasul Janos Szekely a semnat astazi cu FC Brasov, desi ieri se antrenase cu Rapid Bucuresti si le promisese fanilor giulesteni ca ii va urca pe garduri datorita evolutiilor sale bune. Dupa Szekely, un alt fotbalist care se antrenase ieri cu Rapid, fundasul Marius Constantin a semnat cu FC Brasov. Stoperul de 29 de ani s-a inteles si el cu gruparea de la poalele Tampei si va evolua in tricoul galben-negrilor. Cei doi au ramas insa fara antrenor dupa ce Ilie Stan s-a despartit de FC Brasov astazi, el urmand sa fie inlocuit, cel mai probabil cu Cornel Talnar care va negocia cu Ioan Niculaie preluarea echipei.

O alta echipa din Ardeal care se misca bine pe piata transferurilor este Universitatea Cluj. Dupa transferul lui Maximilian Nicu, fost jucator in Bundesliga, care a semnat cu gruparea de pe Cluj Arena un contract valabil pana in vara, „sepcile-rosii” sunt aproape de a aduce un nou jucator. Este vorba de Madalin Martac (22 de ani),  fundas dreapta care a evoluat la Corona Brasov.

Si Dinamo poate face o miscare inspirata pe piata transferurilor. “Cainii rosii” vor sa-l transfere pe Claudiu Bumba, unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din liga secunda. Dinamo a facut o oferta oficiala de 200.000 de euro pentru jucatorul de 20 de ani al lui ASA Targu Mures, fiind la un pas sa isia sigure serviciile acestuia. Astra si FC Brasov il doresc de asemenea pe Bumba, dar oferta celor doua formatii nu depaseste insa 150.000 de euro.

Cristi Bud a semnat si el astazi cu Pandurii Targu Jiu, dupa ce in urma cu trei zile si-a reziliat contractul cu Gaz Metan Medias. Atacantul a semnat un contract valabil pe sase luni cu posibilitatea de prelungire pe inca doi ani.

FC Vaslui a pierdut astazi unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai, Adrian Salageanu fiind declarat liber de contract de Comisia pentru Solutionarea Litigiilor. Fundasul de 30 de ani, pe care FC Vaslui il adusese de la Otelul, a fost declarat liber de contract in urma memoriului pe care il facuse pentru restantele financiare pe care clubul le avea la adresa sa.

Sursa foto: fotbal247.net