Jarkko Nieminen, cea mai rapida victorie din istoria circuitului ATP

Tenismanul finlandez Jarkko Nieminen a obtinut cea mai rapida victorie din istoria circuitului ATP, dupa ce s-a impus in fata australianului Bernard Tomic, cu 6-0, 6-1, in cadrul turneului de la Miami, SUA.

Jarkko Nieminen, din Finlanda, este noul detinator al recordului pentru cea mai rapida victorie obtinuta in circuitul ATP dupa ce l-a invins, 6-0, 6-1, pe Bernanrd Tomic, din Australia, in doar 28 de minute si 20 de secunde, in turul I al turneului de la Miami (Florida).
Precedentul record fusese stabilit in 1996 de britanicul Greg Rusedski, care a dispus cu 6-0, 6-0, in 29 minute, de germanul Carsten Arriens, intr-un meci din cadrul turneului ATP de la Sydney.

Citeste si: Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Miami!

Un alt australian, Lleyton Hewitt, s-a facut remarcat la Miami, de aceasta data in sens pozitiv. Hewitt a intrat in clubul foarte select al jucatorilor care au castigat 600 de meciuri in circuitul ATP, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 6-3 in fata olandezului Robin Haase. Australianul este doar al treilea jucator din istorie ajuns la 600 de succese in cariera, dupa Roger Federer (942) si spaniolul Rafael Nadal (675).