Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita lui Paul Walker, devastata la locuinta actorului. FOTO-VIDEO in articol

Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita Paul Walker, este devastata dupa moartea actorului. Ea a fost surprinsa de paparazzi in vizita la familia lui Paul Walker, desculta si in lacrimi, la doar trei zile dupa teribilul accident.

Iubita lui Paul Walker a aparut pentru prima oara in public de la cumplitul accident produs duminica. Jasmine, in varsta de 23 de ani, s-a aflat la locuinta lui Paul Walker din Santa Barbara, desculta si cu fata plina de lacrimi.

Jasmine a stat trei ore in casa parinteasca a lui Paul Walker, cu care a avut o relatie de sapte ani, cunoscandu-se pe cand ea avea numai 16 ani, iar actorul 33. Potrivit presei internationale, Jasmine a lesinat cand a aflat, duminica, faptul ca iubitul ei a incetat din viata.

Verdictul anchetatorilor in cazul accidentului in care a murit Paul Walker

Potrivit anchetatorilor, accidentul in care a murit Paul Walker (40 de ani) s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Seriful departamentului din Los Angeles a declarat, insa, ca ancheta este abia la inceput si va mai dura pana cand oamenii legii vor stabili exact care a fost viteza cu care circula actorul american.

Langa locul accidentului, politistii au gasit opt urme de franare care au lasat mult cauciuc pe asfalt. Asta inseamna ca prietenul actorului, Roger Rodas, care se afla la volan, a facut drifturi inainte de a pierde controlul asupra bolidului.

Ramane insa ca anchetatorii sa stabileasca daca urmele de franare au legatura cu accidentul in care au fost implicati cei doi. Rodas, care este si consultantul financiar al actorului, se intorcea impreuna cu acesta de la un eveniment caritabil destinat strangerii de fonduri pentru victimele taifunului din Filipine.

Masina in care se aflau cei doi, un Porsche Carrera GT, s-a izbit de un stalp, iar mai apoi masina a explodat si a luat foc. Actorul Paul Walker si prietenul sau au murit pe loc. Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei locale 15:30, in Santa Clarita, la nord de Los Angeles si la circa 40 de kilometri de Glendale, orasul natal al vedetei din “Fast & Furious”.