JEAN PADUREANU are PROBLEME GRAVE de SANATATE

JEAN PADUREANU, fostul sef al Gloriei Bistrita si unul dintre cei opt condamnati in “DOSARUL TRANSFERURILOR”, trece prin momente extrem de delicate in ce priveste starea sa de sanatate precara.

PADUREANU are o situatie medicala care se inrautateste pe zi ce trece in inchisoare. Victima unui dublu atac cerebral in trecut, bolnav de diabet si acuzand un inceput de Alzheimer, fostul conducator de la Gloria Bistrita se afla internat in Spitalul Penitenciarului Jilava.

Citeste si: CRISTI BORCEA, dus la SPITAL dupa ce a acuzat DURERI TORACICE 

In plus, pe langa acest multiple probleme de sanatate, lui Padureanu i s-a mai intamplat un accident grav zilele trecute, scrie ziare.com. El a cazut in baie si si-a fracturat doua coaste, dupa cum spune fostul sau colaborator de la Gloria, Ioan Horoba: “Saptamana trecuta, nea’ Jean a cazut in baie. Si-a rupt doua coaste. Acum este la pat. De asemenea, a avut probleme cardiace si a fost dus la Spitalul Fundeni, unde i s-a schimbat stimulatorul cardiac.”, declara Horoba pentru Romania TV.

Citeste si: MM STOICA a ajuns la SPITALUL MILITAR. Afla motivul 

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, in cadrul “Dosarului Transferurilor”, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.