JEAN PADUREANU a fost ELIBERAT CONDITIONAT. Sufera de ALZHEIMER in stadiu AVANSAT. UPDATE

Fostul presedinte de onoare al Gloriei Bistrita, JEAN PADUREANU, a fost ELIBERAT CONDITIONAT din cauza starii sale medicale de catre Judecatoria Ilfov dupa ce a depus mai multe cereri in acest sens.

UPDATE 18:23: Fostul presedinte de onoare al Gloriei Bistrita, JEAN PADUREANU a fost ELIBERAT CONDITIONAT din INCHISOARE din cauza starii sale de sanatate. La iesirea din penitenciar PADUREANU le-a declarat jurnalistilor ca va merge la Bistrita. Acesta a mai spus ca nu-si reproseaza nimic si ca se va intoarce la fotbal. 

UPDATE 18:00  Avocatul acestuia, Ion Cazacu spune ca “decizia judecatorilor se transmite electronic la penitenciar. Dupa procedurile de predare-primire, Paduranu este un om liber”.

“Este o mare usurare pentru mine. Au fost luni de zile in care a fost in mare pericol. O sa anunt imediat familia, iar primul drum va fi la spital. Starea sanatatii sale e precara, ba chiar s-a inrautatit. Sufera de cinci afectiuni. A fost ingrijit, dar au avut o evolutie negativa. Ingrijirile nu puteau fi de mare performanta, e nevoie de un spital universitar ca sa-l puna pe linia de plutire”, precizeaza Cazacu.

Avocatul spune ca nu va exista nicio plangere la CEDO, tinand cont de starea clientului sau – “Boala de care sufera, Alzheimer, e intr-un stadiu destul de avansat. Un alt chin, CEDO, nu-l va ajuta cu nimic. Ii doresc multa sanatate si va spun ca am fost impresionat de acum a reusit sa treaca 15 luni de detentie. Din punct de vedere uman, ultimele luni au fost extrem de dificile pentru el. Nu se mai poate deplasa, merge in carucior. A avut parte de atentie din partea conducerii penitenciarului care a facut tot ce putea face in acest caz”.

CITESTE SI: Fosta sotie a lui CRISTI BORCEA, audiata la DNA Timisoara: Nu sunt vinovata de nimic, nu am facut nimic. 

Padureanu si-a motivat cererea prin faptul ca avea o conditie medicala care nu ii permitea sa stea incarcerat. Fostul presedinte de onoare al clubului de fotbal GLORIA BISTRITA sustinea ca suferea de ALZHEIMER si alte boli care erau foarte greu de tratat in spatele gratiilor. Judecatorii au dat dovada de clementa si i-au permis omului de fotbal, in varsta de 79 de ani, sa se trateze. 

Cel poreclit “LORDUL” primise 3 ani si 4 luni de inchisoare in  “DOSARUL TRANSFERURILOR”. 

*sursa foto: gandul.info