Jean Pascal, acuzat de viol. Invingatorul lui Bute risca puscaria

Jean Pascal, invingatorul lui Lucian Bute, este acuzat de viol. Pugilistul de culoare a vrut sa sarbatoreasca asa cum se cuvine victoria obtinuta impotriva luptatorului roman, insa petrecerea data la resedinta sa  din Lorraine s-a transformat intr-o uriasa orgie sexuala, scrie presa canadiana, citata de Click.

Jean Pascal a fost acuzat de viol de o femeie in varsta de 25 de ani, care s-a plans Politiei din Lorraine ca a fost violata la resedinta boxerului in timpul petrecerii mai sus amintite. Anchetatorii care investigheaza cazul  nu au dorit sa dea declaratii vizavi de implicarea boxerului in acest scandal, dar se pare ca acesta nu este strain de evenimente. Pascal a fost plecat din tara si va fi chemat la audieri imediat ce va reveni, informeaza Click.

In conditiile in care, Jean Pascal va fi gasit vinovat, el va petrece cativa ani buni in spatele gratiilor. Pascal nu ar fi primul si nici ultimul pugilist care este implicat intr-o asemenea infractiune, cel mai celebru caz similar fiind al celebrului Mike Tyson.

Sursa foto: boxnews.com.ua