Jenna Jameson, grav bolnavă, este în plin divorț

Jenna Jameson, una dintre cele mai cunoscute starlete din filmele pentru adulți, a anunțat acum o lună că starea ei de sănătate s-a ameliorat, la 2 ani după ce medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit. Fosta actriță porno are parte acum de un nou hop în viața personală după ce soția sa a solicitat anularea căsătoriei.

Jessi Lawless, partenera de viață a Jennei, a confirmat zvonurile într-un videoclip intitulat „S-a terminat”! „Există o mulțime de zvonuri că Jenna și cu mine vom divorța. Și fac acest videoclip pentru a confirma că așa este”, a spus Lawless, citată de jurnaliștii de la People.

Lawless și Jameson s-au căsătorit în Las Vegas pe 23 mai 2023. „I-am spus la începutul relației noastre că trag linie până la băut, care i-a adus atât de multe probleme în viață, și nu voi tolera asta deloc, în nicio circumstanță”, a spus Lawless. „Este prima dată când a fost departe de mine… S-a dus la Chicago și a început să bea. Și apoi, când am confruntat-o despre asta, a încercat să mintă până când i-am spus că am poze. A recunoscut, evident. Nici măcar nu aveam poze… Știam că bea”, a mai spus Lawless.

„Nu înțeleg cum poate să fie vina mea. Poate că nu ar fi trebuit să am aşteptări atât de mari. Sunt sigură că vei vedea asta, Jenna. Te iubesc din toată inima mea. Și chiar îți doresc numai bine”, a concluzionat Lawless. La scurt timp după postarea videoclipul lui Lawless, Jameson a scris pe Instagram Stories că se abține de la comentarii, „cu eleganță”.

Sursa foto: instagram