Jennifer Aniston a dezvăluit, în direct la tv, că a avut parte de experiențe sexuale tumultoase

Jennifer Aniston  a recunoscut că, de-a lungul timpului, a avut experienţe sexuale unice. Cunoscuta actriță a făcut aceste dezvăluiri în timpul emisiunii lui Ellen Degeneres.

Jennifer Aniston a dezvăluit că a făcut sex într-un avion, în cabina pilotului, cu el, dar şi cu copilotul şi chiar şi cu un steward sau o stewardesă. Jennifer şi Ellen au participat la un joc în cadrul căreia gazda formula o propoziţie de genul „Niciodată în viaţa mea n-am…”, adăugând la finalul acesteia diverse lucruri trăsnite. Actriţa ridica o pancartă către public şi camerele de filmat, pe care scria pe faţă „Am făcut”, iar pe spate „Nu am făcut”.

Citește și: ANAMARIA PRODAN A VORBIT DESPRE RELAȚIA CU NĂBĂDĂI CU LAURENȚIU REGHECAMPF: N-AM VRUT SĂ FIU SOȚIA LUI

Chiar de la începutul jocului, „întrebările” formulate de Ellen au fost îndrăzneţe: „Niciodată în viaţa mea nu m-am alăturat clubul celor care au făcut sex într-un avion în timpul zborului”. Jennifer a ridicat pancarta cu „Am făcut”. „Niciodată în viaţă nu am făcut sex în avion în cabina pilotului”, a spus Ellen, iar actriţa a ridicat din nou pancarta cu „Am făcut” spre public. „Niciodată în viaţa mea nu am făcut… cu pilotul”, a mai spus gazda emisiunii, iar Jennifer a exclamat îngrijorată „Oh, Doamne!”, şi a ridicat din nou aceeaşi pancarta. „Şi cu copilotul”, a adăugat Ellen, „Şi cu un steward/o stewardesă”, a mai spus ea, iar pancarta actriţei a rămas permanent ridicată.

Sursa traducere: one.ro