JENNIFER ANISTON si JUSTIN THEROUX s-au casatorit intr-o CEREMONIE SURPRIZA. Unde isi vor petrece LUNA DE MIERE?

Casatoriti miercuri seara, intr-o CEREMONIE SURPRIZA organizata la resedinta lor din Los Angeles, actorii americani JENNIFER ANISTON si JUSTIN THEROUX au plecat joi in LUNA DE MIERE la bordul unui avion particular, scrie vineri revista ”Hola”, relateaza Agerpres.

Cei doi soti au fost fotografiati de paparazzi cand se urcau la bordul aparatului de zbor, purtand tinute lejere, de vacanta si arborand palarii de soare, care le ascundeau figura, pentru a da, in continuare, un aer de mister povestii lor.

Cuplul a ales pentru aceasta perioada speciala o destinatie preferata de multi indragostiti (cu bani): INSULELE BORA BORA din Polinezia franceza. Acolo, Jennifer Aniston si Justin Theroux se vor putea bucura din plin de nisipul alb si de apa de un albastru turcoaz intrucat locuiesc in complexul turistic de cinci stele Four Seasons, renumit pentru casutele sale ecologice amplasate direct deasupra apei oceanului. Situat intr-una din cele mai frumoase parti ale paradisiacei insule, acest complex ofera apartamente extrem de luxoase si, totodata, asigura un grad sporit de intimitate. Costul unui sejur de o saptamana poate ajunge la un milion de euro.

CITESTE SI: El este CEL MAI BINE PLATIT ACTOR DE LA HOLLYWOOD! Cati bani A CASTIGAT IN ACEST AN?

Jennifer Aniston si Justin Theroux, logoditi din august 2012, s-au casatorit la 5 august. Artista le spusese celor peste 70 de invitati ca vor participa la o petrecere cu ocazia ZILEI DE NASTERE A CINEASTULUI, care implineste 44 de ani la 10 august, asa incat toti au fost (placut) impresionati cand au aflat ca prietenii lor au decis, dupa o lunga asteptate, sa-si uneasca oficial destinele. La evenimentul in aer liber au asistat rude si prieteni, printre care Lisa Kudrow, Courtney Cox, Robert Downey Jr, Howard Stern si Tobey Maguire.

Frumoasa actrita blonda cu ochi albastri a fost casatorita timp de cinci ani cu un coleg de breasla renumit si el nu numai pentru talentul artistic, ci si pentru aspectul sau, BRAD PITT. Desi pareau a forma una dintre cele mai solide familii de la Hollywood, relatia lor s-a destramat dupa ce el s-a indragostit de ANGELINA JOLIE. Justin Theroux a avut o legatura de lunga durata cu stilista HEIDI BIVENS, de care s-a despartit in 2011.

Sursa foto: nypagesix