JENNIFER LAWRENCE confirma ca pozele nud furate sunt REALE. FBI se implica in acest caz

Biroul Federal de Investigatii (FBI) a declansat o ancheta pentru identificarea HACKERULUI sau hackerilor responsabili de publicarea pe retelele de socializare a FOTOGRAFIILOR NUD cu zeci de CELEBRITATI americane, accesate de pe conturile acestora de iCloud, scrie starpulse.com.

“FBI a luat cunostinta de acuzatiile privind accesul neautorizat in computerele respective si in ce priveste publicarea neautorizata a materialelor care vizeaza CELEBRITATI”, urmand sa cerceteze acest caz, a transmis in cadrul unui comunicat purtatoarea de cuvant a FBI, Laura Eimiler, potrivit sursei citate de Agerpres.

Citeste si: O PREZENTATOARE DE STIRI, SURPRINSA GOALA IN MAMAIA. IMAGINI INCENDIARE!

Numeroase FOTOGRAFII NUD ale unor CELEBRITATI au fost furate din conturile acestora de iCloud si au fost transmise pe retelele de socializare. O parte dintre CELEBRITATI, printre care Jennifer Lawrence, Kate Upton si Mary Elizabeth Winstead au confirmat ca FOTOGRAFIILE sunt reale, in timp ce alte vedete precum Ariana Grande si Victoria Justice au transmis ca acestea sunt trucate.

“Este in mod clar o incalcare scandaloasa a intimitatii clientei mele Kate Upton.”, a declarat, luni, avocatul modelului pentru US Weekly. “Intentionam sa dam in judecata pe oricine transmite sau realizeaza copii ale acestor FOTOGRAFII obtinute ilegal”, a mai declarat avocatul vedetei.

Citeste si: LINDSAY LOHAN A FACUT SEX CU 36 DE BARBATI CELEBRI !

HACKERUL, care se presupune ca a valorificat o bresa de securitate in aplicatia celor de la Apple — “Find my Iphone”, sustine ca este in posesia unor FOTOGRAFII NUD ale unui numar de peste 100 de VEDETE, toate fiind femei.

Sursa foto: searchednews.com