JENNIFER LOPEZ a facut ravagii la prezentarea VERSACE de la Paris. FOTO

JENNIFER LOPEZ, vedeta la prezentarea VERSACE de la Paris

Jennifer Lopez a fost in centrul atentiei, zilele trecute, la o prezentare de moda de la Paris, in cadrul careia a fost lansata noua colectie Versace. Artista a impresionat prin tinuta sa, catalogata drept jumatate rochie, jumatate pantalon de culoare alba, apartinand celebrului brand italian. Vezi foto mai jos.

Nu este prima aparitie spectaculoasa a divei, pe parcursul acestui an, insa de aceasta data Jennifer Lopez a reusit sa-i intrige chiar si pe cei mai nonconformisti critici de moda.

Vestimentatia cantaretei a fost alcatuita dintr-un corset, in partea de sus, un picior de pantalon si restul rochie, toate asortate cu un corp perfect al uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Din profil, cei prezenti la eveniment au remarcat slitul adanc al rochiei cu vedere la piciorul drept.

CITESTE SI: Cele mai sexy femei din toate timpurile in viziunea FHM. Foto

Jumatatea de pantalon avea aplicatii de paiete argintii si doua curele in dreptul taliei, asortandu-se perfect cu modelul de unghii al vedetei.

Citeste si: Sex tape / Jennifer Lopez, santajata de fostul sot

Cantareasta si-a completat tinuta cu o pereche de sandale argintii cu toc, accesorizandu-se cu o pereche de cercei lungi, supradimensionati, si o bratara metalica.

Pozitionata in primul rand langa catwalk, Jennifer Lopez si-a pus in valoare crapatura adanca a rochiei, afisandu-si piciorul dezgolit.

Diva a preferat o coafura simpla – o coada de cal, toata atentia concentrandu-se asupra interesantei tinute.

Foto: Daily News