Jeremy Bokila a plecat de la Petrolul: Conducerea a incercat sa mi-o traga! UPDATE FOTO

UPDATE: 20.40: Varful Petrolului este in avion spre Amsterdam, acolo unde se va reuni cu familia sa. Acesta s-a suparat pe conducerea Petrolului, dupa ce a fost fortat sa semneze un nou contract cu o clauza de reziliere de 2,5 milioane de euro!

Bokila a discutat cu un fan al Petrolului intreaga sa plecare de la Ploiesti, dezvaluindu-i acestuia ca nu a putut sa ajunga la o intelegere cu cei din conducere, desi a incercat sa negocieze un contract mai bun.

“Cei din conducere mint cu tot ce spun, nu sunt prost sa semnez ce imi dau ei. Au incercat sa mi-o traga 😆 , am incercat sa ajung la o intelegere cu ei dar… Oricum cei din conducere nu ma mai asculta acum, cred doar ce le-a zis antrenorul”, a spus Bokila, potrivit site-ului sport.ro.

UPDATE: Iata ultima fotografie postata de Jeremy Bokila pe pagina sa de Facebook, cu urmatorul mesaj: In the plane, back home! (In avion, inapoi acasa!)

Petrolul Ploiesti a ramas fara vedeta Jeremy Bokila, chiar inainte de supercupa cu Steaua. Golgheterul „gazarilor” a parasit cantonamentul echipei si chiar a plecat din Romania.

Hamza Younes a detonat bomba in direct la DigiSport Special. “Bokila este un jucator important pentru echipa noastra. O sa ne fie greu daca el nu va juca. Unii spun ca are contract, altii ca n-are. Noi nu intelegem foarte multe din aceasta situatie. Am vorbit cu Jeremy si, din ce am inteles, a plecat din Romania. Ne-a dat peste cap situatia asta, mai ales ca n-avem timp sa-i gasim inlocuitor”, a spus Hamza

Bokila a r fi zburat in Rusia, unde ar dori sa semneze cu FC Krasnodar, din postura de jucator liber. Conducatorii Petrolului insista, insa, ca acesta mai are un angajament pe doi ani cu gruparea din Ploiesti.

Daca unii colegi ii duc deja dorul lui Bokila, tehnicianul Cosmin Contra e furios dupa plecarea goalgeterului de la echipa. “Bokila e jucatorul Petrolului pentru inca doi ani si se vor face demersuri pentru a-l suspenda. El are o problema de disciplina. A refuzat sa intre in cantonament, crede ca e liber de contract. Nu este un jucator de neinlocuit, nici eu nu sunt. Daca nu rezolvam situatia lui Bokila, vom aduce inca un atacant.”, a declarat Contra pentru gsp.ro.

Sursa foto: prosport.ro