Jeremy Bokila: Au incercat sa ma trimita la Steaua! Cu mine pe teren Petrolul nu pierdea Supercupa

Jeremy Bokila, atacantul de culoare care a fugit de la Petrolul Ploiesti, a acordat un interviu in exclusivitate site-ului prosport.ro in care vorbeste despre situatia creata in jurul sau in ultimele zile.

Jeremy Bokila a fost de acord sa isi spuna varianta sa in legatura cu toata telenovela creata in ultimele zile in jurul sau si al clubului Petrolul Ploiesti. Golgheterul din sezonul trecut al gazarilor continua sa ii acuze pe oficialii gruparii prahovene si se declara dezamagit de comportamentul acestora fata de el.

In continuare va prezentam cele mai importante declaratii facute de Bokila, in exclusivitate, pentru site-ul prosport.ro.

Bokila despre Supercupa: “Sunt extrem de suparat, trist si dezamagit. Nu as fi vrut sa pierdem in Supercupa. Nu am dormit de suparare si nici nu m-am uitat la meci. Fara falsa modestie, daca eram eu pe teren Petrolul nu ar fi pierdut niciodata aceasta finala”

Bokila despre contract: “Cand am ajuns la Petrolul am semnat un contract valabil pe un an de zile, iar pe 30 iunie trebuia sa negociem altul. Cu doua zile inainte de Supercupa mi-au propus un contract nou, cu un salariu un pic mai mare dar care avea o clauza conform careia nu puteam sa ma transfer nicaieri timp de doi ani. In contractul pe care l-am semnat eu cu ei nu scria nicaieri ca daca Petrolul achita clauza celor de la Zulte eu devin automat jucatorul lor pentru inca doi ani. Era vorba de un drept de preemptiune, dar numai daca eram si eu de acord, iar eu nu am fost si acum lumea ma judeca doar pe mine.

Ceea ce ei nu au spus a fost faptul ca era vorba de o oferta mult mai mica fata de ceea ce doream eu, ok, sa zicem ca eram de acord cu asta. Dar cel mai tare m-a durut faptul ca imi fixasera o clauza de reziliere de 2,5 milioane de euro. M-au vazut ca o comoara si au zis sa profite la maximum. Ne-am certat tare. Mi-au zis sa nu am incredere in avocatii si in impresarul meu ca fac ei toata treaba. Pai cum vine asta?

Dupa ce am plecat si dupa ce m-au tot amenintat, s-au sucit si m-au sunat, mi-au zis sa vin sa joc in Supercupa si sa vina si familia mea, erau prea amabili, semn ca ceva era in neregula. Eu nu pot fi suspendat pentru ca nu am alt contract cu ei. Au vrut sa se imbogateasca pe seama mea.”

Bokila despre Steaua: “Am spus si o repet: nu vreau sa joc la Steaua. Domunul Capra mi-a zis sa semnez repede niste hartii ca sigur se gaseste cineva sa plateasca suma aceea de 2,5 milioane. Mi-a spus chiar <<Stai linistit ca Steaua o sa dea sigur, sunt dispusi sa plateasca. Au cash>>, iar eu i-am spus simplu ca nu vreau sa ma duc la Steaua si sa inceteze cu asta. Le-am promis si le promit suporterilor de la Petrolul ca niciodata nu voi juca la Steaua, echipa pe care ei o urasc. Sincer, cred ca nu o sa mai joc niciodata in Romania, pentru ca vreau sa fac pasul catre fotbalul mare. Eu am o familie numeroasa si saraca si trebuie sa o intretin, pentru ca ei stau in baza mea.”

Sursa foto:africatopsports.com