Jeremy Bokila refuza sa joace in Supercupa? Mesajul de adio al congolezului

Jeremy Bokila, golgheterul congolez de la Petrolul Ploiesti, refuza sa joace in Supercupa Romaniei, meci programat maine pe National Arena intre Steaua Bucuresti si gruparea prahoveana.

Jeremy Bokila este ca si transferat de la Petrolul Ploiesti si refuza sa intre in Supercupa! Atacantul care a “explodat” in editia trecuta de campionat se pare ca refuza sa evolueze in meciul din Supercupa Romaniei dupa ce este ca si transferat de gruparea rusa Kuban Krasnodar.

Principalele site-uri de sport din Romania au dezvaluit aceasta informatie, in cursul diminetii, ca urmare a unui mesaj postat de atacantul de culoare pe pagina sa de facebook, descoperit si republicat de site-ul ploiestiulpatrianoastra.com. Ulterior, Bokila a sters acest mesaj de adio, insa disensiunile dintre el si staff-ul tehnic al ploiestenilor au devenit de notorietate.

“Va doresc tuturor colegilor, prietenilor si suporterilor petrolisti toate cele bune, mult succes in Supercupa Romaniei, va iubesc oameni dragi din Ploiesti si multumesc tuturor fanilor petrolisti pentru sustinerea pe care mi-ati acordat-o! Mult succes baieti” a fost mesajul de adio postat, si apoi sters de Bokila pe site-ul de socializare amintit.

Conform ultimelor informatii, atacantul de 24 de ani nu s-a inteles cu oficialii “lupilor galbeni” asupra unui nou contract, si se pare ca este dispus sa plece in Rusia, la Kuban Krasnodar, gruparea “cazaca” oferind in schimbul sau 1,5 milioane d euro si un salariu anual de 500 de mii de euro. In aceste conditii, Bokila nu vrea sa riste o accidentare in Supercupa, accidentare care i-ar periclita transferul in strainatate. In plus, congolezul ar vrea sa plece liber de contract, in timp ce oficialii gazarilor il ameninta cu suspendarea.

In alta ordine de idei, Jeremy Bokila si colegul sau Younes Hamza au fost surprinsi destrabalandu-se in cluburile bucurestene la numai cateva ore dupa ce lotul Petrolului revenise in tara din cantonamentul din Slovenia.

Sursa foto: adevarul.ro