Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost la un pas de moarte! Video

Jeremy Renner și câțiva dintre membrii familiei sale, printre care și nepotul pe care superstarul de la Hollywood l-a salvat de la moarte cu riscul propriei vieți, au acordat un prim interviu după accidentul groaznic petrecut la începutul anului.

Jeremy Renner a acordat interviul jurnalistei Diane Sawyer de la ABC News, acesta putând fi urmărit începând cu data de 6 aprilie. Revista People a publicat câteva extrase din acest interviu eveniment, primul acordat de îndrăgitul actor după groaznicul accident suferit.

“Îmi amintesc totul, am fost conștient în fiecare moment”. Cu toate acestea, dacă ar fi cazul, nu ar ezita să facă același gest din nou. “Aș face-o din nou”, i-a spune Renner jurnalistei Diane Sawyer. “Ai face-o din nou?”, a întrebat ea, neîncrezătoare. “Da, aș face-o din nou. Pentru că plugul mergea direct la nepotul meu”.

“Am alergat către el, nu credeam că mai e în viață”, a spus tânărul. Acesta a mai adăugat, vizibil emoționat: “l-am văzut clar într-o baltă de sânge ce venea de la cap.”, a dezvăluit și nepotul actorului.

Jeremy Renner îl ajuta, în prima zi a acestui an, pe nepotul său să-și deszăpezească mașina, când plugul de zăpadă cu o greutate de șapte tone a început să se rostogolească. Aparatul l-a zdrobit pe actor, în timp ce acesta încerca să-l oprească să-l lovească pe nepotul său.

Jeremy Renner a avut mai mult de 30 de oase rupte, organe afectate și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. “Am pierdut carne și oase în această experiență, dar am fost realimentat cu dragoste și titan (…) Am ales să supraviețuiesc. Mi-am spus: ‘Nu o să mă omori, în niciun caz'”, a continuat Renner, care a concluzionat că, atunci când se uită în oglindă, vede un bărbat norocos.

Sursa foto: captură video