Jim Carrey își vinde vila de la Los Angeles în care a locuit 30 de ani! Galerie foto

Actorul vrea să obțină un profit baban

Jim Carrey își vinde vila de la Los Angeles, proprietate unde a locuit în ultimele trei decenii. Superstarul canadian, în vârstă de 61 de ani, a decis că este momentul unei schimbări de domiciliu. În plus, Carrey poate obține și un profit uriaș dacă va găsi un cumpărător dispus să scoată din buzunar suma cerută de actor.

“Timp de trei decenii, a fost ca un sanctuar pentru mine, însă acum nu mai petrec atât de mult timp acolo și aș vrea ca altcineva să se bucure de el. Schimbări! În fiecare noapte, bufnițele mi-au cântat cântece de leagăn, iar în fiecare dimineață am stat sub un pin bătrân și am auzit șoimi și colibri”, și-a caracterizat Jim Carrey reședința într-o discuție cu jurnaliștii de la cotidianul New York Post.

Jim Carrey a cumpărat domeniul impresionant (8.000 metri pătrați) și vila cu cinci dormitoare și nouă băi în 1994, pentru 3,8 milioane de dolari. La valoarea de astăzi, ar însemna 7.71 de milioane. Însă, actorul speră să obțină în urma vânzării suma de 28,9 milioane de dolari.

Domeniul, situat în cartierul rezidențial Brentwood, mai are și o zonă de relaxare, o masă de biliard, teren de tenis, piscină, spa, saună și chiar și o grădină de legume. Camerele sunt spațioase și foarte luminoase, cu multe uși din sticlă, culori neutre pe pereți și pe podele. Există și un cinema, un birou, sală de sport, o bucătărie echipată ca într-un restaurant, dar și multe șeminee și băi decorate cu marmură.

Printre vecinii lui Jim Carrey se numără vedete ca Lebron James, Reese Witherspoon și Arnold Schwarzenegger.

Sursa foto: Forbes