JO SOCI 2014: Jocurile Olimpice de Iarna s-au incheiat. GALERIE FOTO

Jocurile Olimpice 2014, organizate anul acesta la Soci, in Rusia, s-au incheiat astazi oficial in urma ceremoniei de final care a inceput la ora 20:14, pentru a marca astfel anul in care ne aflam.

Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Soci a inceput la ora 20:14, pentru a marca astfel in care s-a desfasurat cea de-a 22-a editie a JO. Flacara olimpica a JO Soci 2014 s-a stins duminica dupa o ceremonie in care organizatori rusi au pus in scena noi spectacole de lumina, culoare si momente artistice.

Finalul Jocurilor Olimpice 2014 s-a produs pe muzica de pian, acompaniata de un foc de artificii de zile mari.Rusii au predat stafeta Olimpiadei de Iarna catre Coreea de Sud, urmatoarea tara ca va organiza Jocurile Olimpice de iarna, in 2018, in timp ce in arena au fost purtate toate steagurile tarilor participante, inclusiv cel al Romaniei.

Rusiei, tara organizatoare, a terminat pe prima pozitie in clasament, avand un numar total de 33 de medalii: 13 de aur, 11 de argint si noua de bronz. Pe locul doi s-a clasat Norvegia, 26 de medalii, 11 medalii de aur, 5 de argint si 10 de bronz, in timp ce Canada, cu 25 de medalii, 10 aur, 10 argint, 5 bronz, a terminat pe treapta a treia a podiumului.

Sursa foto: prosport.ro