VREI O SEARA INCENDIARA? JOCURI EROTICE CARE SE LASA CU SEX SALBATIC

Nu uita sa aduci mereu ceva nou in viata ta sexuala. Daca vrei nopti de sex incendiar, incearca jocuri erotice pentru sex salbatic!

De ce jocuri erotice si sex salbatic? Pentru ca jocurile erotice te lasa sa iti incerci fanteziile sexuale deci, dai tot ce ai mai bun, deci faci sex total, salbatic. Pentru ca, sa fim seriosi, ce fantezie sexuala este una pasnica? Toate sau aproape toate implica multa sexualitate nebuna.

Ce jocuri erotice duc la sex salbatic?

Jocul de roluri

Jocul de roluri este unul dintre cele mai interesante jocuri erotice pentru ca porneste de la o joaca si se poate incheia cu ceva foarte pervers. Tu sau partenerul va ganditi la o situatie care va excita dar nu va este permisa in viata de zi cu zi si o puneti in aplicare, intrand in pielea persoanelor la care v-ati gandit si folosind, daca este cazul, costumatii ( politist, gardian, doctor, asistenta, scolarita, etc.).

Exemplu? Un barbat a fost ranit si adus la spital. Asistenta are grija de el cum stie mai bine. Daca vreti sa incercati sexul in 3, in timp ce asistenta si pacientul isi fac de cap, pe usa intra doctorul sau doctorita care este atrasa in joc.

Conversatia erotica

In conversatia erotica care duce direct la sex salbatic tu esti intr-o camera si el in alta. Il suni si incepi sa ii vorbesti usor, apasat, despre ce idei pentru sex ai sau ce l-ai lasa sa-ti faca, desi va desparte doar un perete. Punem pariu ca nu o sa il tii prea mult la telefon?

Dominarea

Un joc erotic plin de miscare este sa va bucurati de placere sadomasochista sautehnici de bondaj. Cat de departe mergeti tine strict de limitele pe care vi le impuneti, neaparat de comun acord. Amandoi sunteti excitati, unul in postura de dominat, celalalt in postura de dominator. Tensiunea creste daca vorbiti murdar ( dirty talk). De multe ori, daca traiesti intens momentul, dai concerte pentru vecinii care aud sunetele placerii voastre.

Linia fierbinte

Fiti inventivi, jucati-va linia fierbinte! In aceeasi camera, el te suna, iti spune ce dorinte sexuale are si tu ii spui, detaliat, ,, rezolvarea problemei” lui. In timp ce iti spune ce ar vrea, atinge-te oriunde iti place, dar nu il atinge si pe el.

Sedinta foto erotica

Iubitul tau e fotograful, dormitorul este studio pentru poze, iar tu, modelul in ipostaze de revista porno. Aseaza-te in pozitii in care ti-ar placea sa faci sex si spune-i asta in timp ce te pozeaza.

Sursa: unica