Jocuri erotice: invata cum sa domini si sa te lasi dominata

Deja celebra productie cinematografica 50 de umbre ale lui Gray e posibil sa-ti fi starnit unele fantezii sexuale pe care nu le-ai mai avut pana acum. Sa domini si sa fii dominat implica jocuri erotice care au nevoie de reguli clare, fiindca realitatea nu seamana cu fictiunea.

Instinctul de dominatie si de supunere este o componenta naturala a vietii relationale, fiind prezent in orice relatie interumana. Acesta poate fi mai mult sau mai putin explicit, mai mult sau mai putin reprimat, existand in moduri diferite in plan sexual, in functie de preferintele fiecaruia, intr-o maniera mai mult sau mai putin explicita si constienta.

CITESTE SI:Cum devii irezistibila. 7 secrete care te fac dorita de toti barbatii!

Dominatia si supunerea in dormitor nu trebuie vazute in maniera onanista, in care iti folosesti partenerul pentru a-ti pune in scena propriile fantezii, fara sa te preocupe consecintele. In acest caz se vorbeste despre sadomasochism, care este o patologie, sustin expertii.

Insa atunci cand o faci responsabil si cu maturitate, creand impreuna un joc consensual care se bazeaza pe explorarea fanteziilor erotice ale ambilor parteneri nu are nicio legatura cu sadomasochismul. Poarta denumirea de bondaj si este o practica ce presupune provocarea de placere sexuala in urma limitarii miscarilor unuia dintre parteneri in timpul sexului. Regula de baza este: sanatate, siguranta si consens.

Cum se practica bondajul

In primul rand ai nevoie de esarfe, catuse, jucarii sexuale sau orice alte obiecte de prin casa pe care le poti transforma in jucarii erotice. Daca tu esti cea care il domini pe partener, atunci trebuie sa il legi la ochi sau de maini, iar apoi sa ii stimulezi zonele erogene sau zona intima. In tot acest timp puteti face jocuri de rol ori jocuri de cuvinte, ghicitori, mai ales daca el are ochii acoperiti si nu stie care va fi urmatoarea ta miscare.

Practic, limitarea miscarilor este cea care va provoaca placere amandurora. Excitatia si placerea sexuala in timpul bondajului vin si din faptul ca nu stii ce urmeaza, ca nu poti opri tu senzatia care ti se provoaca si nici nu stii ce zona urmeaza sa fie stimulata sau cu ce obiect.

Trebuie sa stii ca barbatii adora sa se lase dominati. Pentru asta ai nevoie de o costumatie de femeie fatala, care sa il determine sa iti cedeze fraiele. Dupa ce i-ai legat mainile la spate il poti tachina cu un striptease, care il va excita cu atat mai mult cu cat nu te poate atinge. Altereaza miscarile dansul erotic cu atingeri pasionale si cu muscaturi usoare.

Cand vine vorba sa fii tu cea dominata e important sa ii spui dinainte ceea ce ti-ar placea si ce nu. Spune-i cat de intens vrei sa fii dominata si ce nu ai vrea sub nicio forma sa incerci. Apoi relaxeaza-te, pentru ca altfel efectul incitant al fanteziei nu se mai produce.

CITESTE SI: Ce este BDSM si ce presupune

Iti poti ruga iubitul sa te lege la ochi cu o panglica, apoi lasa-l pe el sa initieze partida de sex. Faptul ca nu poti vedea ce se petrece ca creste brusc nivelul de excitatie. Important este sa te te lege la ochi cu o panglica, apoi lasa-l pe el sa initieze partida de sex.

Sursa: ele