Jocuri și jucării pentru copii

Wall mockup. Child's room interior,Interior of modern children's room.

Jocurile dezvoltă copiilor abilitatea de comunicare și strategie, imaginația, concentrarea și inteligența. Jucăriile sunt ocazia perfectă de a lega noi prietenii, de a crea scenarii de poveste sau un simplu mod de relaxare.

Orice jucărie va fi fascinantă pentru copilul tău, atâta timp cât îi va găsi o utilitate. Caută în oferta noastră cele mai corespunzătoare jocuri și jucării pentru fete și băieți de toate vârstele și dăruiește-i o copilărie frumoasă.

Jucării pentru fete și băieți

Încă din primele clipe de viață, jucăriile devin cei mai buni prieteni ai copiilor. Jucăriile fac viața mai interesantă, nu lasă loc pentru plictiseală, încurajează imaginația și dezvoltă capacități. Prin joc, copiii cresc armonios, comunică unii cu alții și se bucură de copilărie. Oferta noastră pune la dispoziție jucării pentru fetițe și băieței, indiferent de vârstă. Jucării pentru bebeluși, păpuși, mașinuțe, jucării de pluș, set construcție, mașinuțe electrice, figurine flexibile sau cu cartonașe surpriză, jucării muzicale, cu sunete și lumini, roboți și chiar pușculițe. Fericirea copilului depinde direct de jucăriile pe care le primește. Dăruiește-i satisfacția unei copilării trăite din plin cu jucăriile ideale de care nu se poate plictisi.

Jucării copii și animăluțe din pluș

Amenajarea camerei pentru copilul tău este importantă, iar modul în care sunt aranjate lucrurile pentru el, influențează starea lui de spirit. Evită supraîncărcarea camerei cu păpuși și plușuri de mari dimensiuni care reduc semnificativ spațiul de joacă. Explorează universul fantastic al copilăriei și optează pentru jucării din pluș, moi, confortabile, în culori vesele și forme diferite, pe care copilul tău le va îmbrățișa cu drag în timp ce doarme. Gama disponibilă de jucării copii cuprinde personaje îndrăgite din desene animate-Donald Duck, Peppa Pig, Spongebob, precum și animăluțe sau emoji-uri care exprimă veselie și entuziasm.

Jocuri educative și de societate pentru toate categoriile de vârstă

În primii ani din viață, unui copil i se dezvoltă abilitățile și aptitudinile care îl vor ajuta în viața de adult. Ne dorim ca oferta noastră de jocuri să încurajeze copilul să se exprime liber, să-i dezvolte simțurile și să îi stârnească curiozitatea. Jocurile sunt perfecte pentru orice vârstă, atâta timp cât sunt educative. Categoria de jocuri recomandate de noi cuprind următoarele: jocuri pentru învățarea culorilor sau a numerelor, pentru recunoașterea obiectelor și a formelor, asocierea imaginilor, jocuri de societate, jocuri interactive, seturi de plastilină, Monopoly, plus multe altele care îmbunătățesc gândirea, concentrarea, coordonarea mână-ochi, dexteritatea, funcțiile motorii, îndemânarea, vocabularul, memoria, logica.