Jody Lukoki a avut parte de un sfârșit tragic! Cum a murit fotbalistul de numai 29 de ani

Jody Lukoki a murit. Știrea tragică a luat prin surprindere, luni seară, toată lumea fotbalului. Fosta speranță de la Ajax Amsterdam și fostul jucător al bulgarilor de la Ludogoreț Razgrad a încetat din viață la numai 29 de ani. Presa din Țările de Jos a dezvăluit, marți, evenimentele reprobabile în urma cărora fotbalistul a încetat din viață.

De Telegraaf și Algemeen Dagblad au scris astăzi că Jody Lukoki s-a luat la bătaie cu niște rude în timpul unei petreceri de familie ulterior fotbalistul ajungând la spital cu dureri mari de cap și genunchi. Din păcate, starea de sănătate a lui Lukoki s-a deteriorat rapid. În încercarea de a-i salva viața, medicii i-au amputat un picior, din cauza unei infecții la genunchi. I s-a indus coma artificială, dar a făcut stop cardiac și a murit, luni dimineață, la spital.

Jody Lukoki avea în palmares 12 trofee, trei cu Ajax Amsterdam și 9 cu bulgarii de la Ludogoreț unde a fost coleg cu românii Moți, Keșeru și Dragoș Grigore.

Lukoki era liber de contract din luna februarie a acestui an, când Twente Enschede l-a concediat, după ce fusese condamnat la două săptămâni de închisoare cu suspendare pentru violență domestică.

Sursa foto: sport