Joe Biden l-a amenințat, direct, pe Vladimir Putin

Joe Biden i-a transmis o amenințare directă omologului său rus, Vladimir Putin. Noul președinte american a susținut un nou discurs în care a introdus și obișnuita sa declarație: ”America a revenit!”.

Joe Biden a trecut la amenințări directe la adresa Chinei și Rusiei. “America a revenit, diplomația s-a întors în centrul politicii noastre externe: așa cum am spus în discursul meu inaugural, ne vom repara alianțele și ne vom angaja din nou cu lumea nu pentru a face față provocărilor de ieri, ci celor din astăzi și de mâine. Trebuie să înfruntăm acest nou moment de provocări, de la pandemie până la criza climatică și la proliferarea nucleară, care pot fi rezolvate de națiuni numai lucrând împreună pentru cauza comună”, a declarat Joe Biden, informează Euronews.

“Trebuie să înfruntăm ambițiile în creștere ale Chinei și hotărârea Rusiei de a dăuna democrației, nu vom mai accepta acțiunile ostile ale Rusiei”, a continuat președintele american. “Acest război trebuie să se încheie și, pentru a sublinia efortul nostru, punem capăt întregului sprijin american pentru operațiunile ofensive asupra războiului din Yemen, inclusiv vânzările de arme”, a mai spus Joe Biden.

Sursa foto: washington post