JOE BIDEN: “M-am uitat in ochii lui PUTIN si i-am spus ca nu are suflet”

Vicepresedintele american JOE BIDEN a marturisit ca in 2011 s-a uitat in ochii lui VLADIMIR PUTIN si i-a spus ca NU ARE SUFLET. Declaratia vine pe fondul indignarii in crestere din partea comunitatii internationale dupa prabusirea avionului de linie malaezian cu 298 de persoane la bord, dupa cum relateaza CBS.

Intr-un amplu interviu pentru The New Yorker, vicepresedintele BIDEN si-a amintit de intalnirea sa cu Putin in 2011, pe vremea cand acesta era prim-ministru.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: RUSIA DA CARTILE PE FATA – IATA VINOVATII PENTRU DOBORAREA AVIONULUI!

“Am avut un interpret, iar cand a fost sa-mi arate biroul sau, i-am spus: E uimitor de ce este capabil capitalismul, nu-i asa? Un birou magnific”, evoca BIDEN. 

In acel moment, ei s-au trezit foarte aproape unul de altul si, potrivit vicepresedintelui american, el i-ar fi spus: “Dle prim-ministru, ma uit in ochii dumneavoastra si cred ca NU AVETI SUFLET”. PUTIN s-a uitat la el, a zambit si i-a raspuns retinut: ”Se vede ca ne intelegem unul pe celalalt”. 

In iunie 2001, presedintele american de atunci, George W. Bush, a declarat, dupa o intalnire cu VLADIMIR PUTIN in Slovenia, ca s-a uitat in ochii liderului rus si a vazut sufletul unui om in care poate sa aiba incredere. 

Citeste si: AVION PRABUSIT UCRAINA. SEPARATISTII PRORUSI AU PREDAT CUTIILE NEGRE MALAEZIEI

Mult mai tarziu, in 2008, pe vremea cand era senator, Hillary Clinton a taxat aceasta afirmatie a lui Bush jr., caruia i-a reprosat ca, in politica externa a administratiei sale, a pus un accent prea mare pe relatiile sale personale cu unii sefi de stat. ”As dori sa-i amintesc ca PUTIN a fost agent KGB si, prin definitie, nu are suflet”, a spus ea, intr-o declaratie memorabila, care este frecvent citata de atunci. 

Sursa foto: en.ria.ru