John Cena are o nouă iubită. Cum arată aceasta. Foto în articol

John Cena (42 de ani) a dat recent un interviu pentru Entertainment Tonight Saturday, pentru a-și promova noul său film, Playing With Fire, în care joacă alături de Keegan-Michael Key.

”Cred că toată lumea are o conexiune cu cineva… Hei, e ceva între noi și, apropo, îmi place mult cine ești, apreciez cine vrei să fii și îmi place cum îți trăiești viața”, a spus actorul-luptător. ”Nu cred că are importanță dacă este femeie sau bărbat”. Starul WWE, care între timp a devenit actor la Hollywood, a adăugat: ”Cred că este ceva ce avem nevoie cu toții să știm”.

Citește și: CUM ARATĂ FIUL LUI JACKIE CHAN. A AVUT PROBLEME CU LEGEA, ESTE ACTOR ȘI CÂNTĂREȚ! FOTO ÎN ARTICOL

John Cena, care joacă rolul pompierului Jake Carson în film, a apărut recent alături de noua sa iubită, de profesie inginer, Shay Shariatzadeh, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor.  ”Nu contează ce proiecte voi avea în viitor, acesta va fi mereu special pentru mine pentru că, în timpul lucrului, am cunoscut pe cineva foarte special”.

John Cena, care a mai bifat în filmografia sa roluri în ”Bumblebee”, ”Trainwreck” sau ”The Marine”, a mai fost logodit cu Nikki Bella și căsătorit cu Elizabeth Huberdeau, din 2009 până în 2012.

Sursa foto: tmz