JOHN KERRY, AMENDAT pentru ca nu si-a CURATAT ZAPADA din fata casei. FOTO in articol

Secretarul de stat american, JOHN KERRY, a fost AMENDAT cu 50 de dolari pentru ca nu a CURATAT ZAPADA de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Mediafax, care citeaza editia electronica a Boston Herald.

Site-ul Citizen’s Connect al orasului Boston a confirmat ca aleea casei lui Kerry din Beacon Hill nu era CURATATA DE ZAPADA si secretarul de Stat a fost amendat. Dintr-un total de 210 de amenzi, una a fost emisa joi pentru adresa lui Kerry din Louisburg Square. Potrivit municipalitatii, amenda a fost in valoare de 50 de dolari.

Un purtator de cuvant al Departamentului de Stat a declarat ca secretarul de Stat se afla in strainatate si de aceea nu si-a putut curata aleea de zapada.

Citeste si: AMENZI de 136.000 de lei, aplicate de Primaria Capitalei celor care nu au indepartat ZAPADA de pe TROTUARE

“Diplomatii sunt la fel ca noi (…). Secretarul Kerry lucra in strainatate cand furtuna a determinat acumularea unei cantitati de zapada acasa si, din pacate, firma de deszapezire a inteles gresit banda galbena din jurul aleii – montata pentru a avertiza cu privire la pericolul caderilor de zapada si gheata – crezand ca este o banda pusa de politie care inseamna ca acea parte a aleii este inaccesibila”, se arata intr-un comunicat.

“Dupa ce au inteles ca pot patrunde in zona, lucratorii au curatat aleea. Zapada a fost indepartata, secretarul de Stat va plati bucuros amenda si sa speram ca va fi ultima furtuna de zapada din acest an”, precizeaza comunicatul.

Citeste si: AVERTISMENT de la Primaria Sectorului 6: Cetatenii au OBLIGATIA de a INLATURA TURTURII

Primarul orasului Boston, Martin J. Walsh, a avertizat toti locuitorii sa CURETE ZAPADA, in caz contrar riscand sa fie amendati.

Sursa foto: huffingtonpost.com, bostonherald.com