John Legend, anunt bomba! El si Chrissy Teigen vor fi parinti

 La scurt timp dupa ce a anuntat ca el si sotia lui fac tot posibilul pentru a avea un copil, celebrul cantaret al melodiei „All of me”, John Legend (36 de ani), le-a dat tuturor vestea cea mare. Artistul si Chrissy Teigen (29 de ani) urmeaza sa devina parinti.

Anuntul a fost facut chiar de Chrissy, printr-un mesaj emotionant publicat pe o retea sociala. Frumoasa vedeta s-a declarat mai mult decat fericita, avand in vedere faptul ca incerca de mult sa ramana insarcinata, potrivit huffingtonpost.com.

CITESTE SI: Bianca Lapuste a nascut. Prima declaratie a sotiei lui Marius Moga

„John si cu mine suntem foarte fericiti sa anuntam ca suntem insarcinati. Asa cum multi dintre voi stiu, incercam sa facem un copil de ceva vreme. Nu a fost usor, dar am continuat sa incercam pentru ca abia asteptam sa aducem pe lume primul nostru copil si sa il crestem in familia noastra. Suntem atat de entuziasmati ca se intampla in sfarsit. Multumim pentru toata iubirea si toate urarile de bine. Abia astept toate atingerile pe burtica”, a scris celebrul fotomodel, pe profilul personal de pe o retea sociala.

John Legend si Chrissy Teigen si-au jurat credinta vesnica in anul 2013, iar inca de atunci au vorbit deschis despre relatia lor si intentia de a intemeia o familie: „Vrem multi copii. Mi-ar placea sa am trei sau patru care sa fie ai mei, iar apoi sa adopt cativa. Deci, practic, voi fi insarcinata pentru tot restul vietii mele”, spunea fotomodelul in luna mai a acestui an.

Sursa: click