John Wick: Chapter 3! Tot ceea ce trebuie să știi despre partea a treia a francizei de succes

John Wick: Capitolul 3″ le va readuce fanilor acțiune și lupte elegante pe marile ecrane. Mai mult decât atât, în primele poze oficiale din film, John Wick are trei noi companioni.

John Wick a fost înconjurat de căței în filmele care îi poartă numele și nici partea a treia a francizei de acțiune nu face excepție de la această regulă. În prima imagine oficială, Keanu Reeves și Halle Berry apar mergând prin deșert alături de doi câini, ambii fiind ai personajului Sofia, interpretat de actrița de Oscar.

Sofia, pe care John o caută în Orientul Mijlociu, are doi câini Belgian Malinois și, la fel că și companionul lui Wick din pelicula originală, și aceste necuvântătoare au o legătură simbolică cu trecutul și familia femeii.

“Cățelul lui John era simbolic pentru soția să, cei doi câini ai lui Halle sunt simbolici pentru niște persoane pe care ea le-a pierdut”, a confirmat regizorul Chad Stahelski pentru EW. Stahelski a dezvăluit, de asemenea, că a construit secvențe de acțiune în jurul câinilor, care “sunt niște tacticieni foarte buni.”

Citește și: SECRETUL LUI KEANU REEVES S-A AFLAT! CUM ÎȘI FOLOSEȘTE STARUL AVEREA CONSIDERABILĂ

În ceea ce privește personajul lui Halle Berry, care a fost ținut în umbră până acum și despre care studiourile nu au vrut să spună prea multe, acesta are un trecut comun cu Wick, iar bărbatul o caută pentru a-i cere ajutor. “Al treilea capitol este conectat în mod direct cu partea a două și începe cu John, care fuge”, a spus însuși Keanu Reeves. “Totul o ia razna după ce se pune preț pe capul lui.”

Personajul lui Berry nu este singurul nou în franciză. În “John Wick: Chapter 3” fanii o vor putea admira pe Anjelica Huston, care va fi o persioana importantă, “responsabilă de educația și protecția lui Wick”. Regizorul a mai spus că lung metrajul va include și “o poveste de origini”, care va fi oferi mai multe detalii despre trecutul lui John Wick. Cât despre viitorul francizei, regizorul spune că acesta depinde enorm de reacția publicului. Dacă lucrurile nu vor merge bine, iar cinefilii vor desființa pelicula, el a glumit că își va caută un alt job, poate chiar unul de om de serviciu.

Sursă traducere: filmnow.ro