Johnny Deep s-a facut de rahat pe covorul rosu! Foto in articol

Johnny Depp (54 de ani) a venit beat crita la premiera noului film al lui Kenneth Branagh,“Crima din Orient Express”! Ecranizarea romanului de succes omonim al Agathei Christie a avut loc recent la Londra, noteaza The Sun.

Deep, care joaca rolul gangsterului Ratchett, a trebuit sa fie sprijinit tot timpul de bodyguardul sau pe covorul rosu. “Nu putea deloc sa-si tina echilibrul. Toata lumea a zis ca a baut in nestire. Sau poate s-a si drogat”, a declarat o sursa pentru The Sun.

Inainte de premiera, starul si-ar fi petrecut o noapte intr-un bar din capitala britanica. Alaturi de Johnny Depp, numeroase vedete si-au dat intalnire la premiera londoneza. Michelle Pfeiffer, care a facut furori cu decolteul ei la 59 de ani, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Daisy Ridley.

Filmul intra in cinematografe luna aceasta. Pe ecranele din Romania va ajunge din 24 noiembrie. Actiunea romanului “Crima din Orient Express” are loc intr-un tren de lux, la bordul caruia are loc o crima. 13 straini care calatoresc prin Europa devin suspecti.

Sursa foto: the sun