Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi

Deși a pierdut contractul cu Disney și o sumă de cel puțin 90 de milioane de dolari, conturile lui Johnny Depp arătă în continuare foarte bine. În afară de contractele din actorie, Depp are mai multe surse de venit datorită activităților de producător, regizor și scriitor. Starul este imaginea unor produse Dior, iar proprietățile sale valorează zeci de milioane de dolari.

Potrivit Page Six, Johnny Depp are o avere de 200 de milioane de dolari, care îi permite să ducă un stil de viață luxos. Deși are sute de milioane în cont, Johnny Depp și-a dat în judecată avocatul și îi aduce acuzații grave bărbatului. Starul susține că, alături de managerul lui financiar, firma de avocatura pe care a angajat-o a conspirat împotriva lui și i-a sustras suma de 40 de milioane de dolari din conturi.

Johnny Depp susține că au fost făcute plăți către anumite părți despre care el nu știa absolut nimic. Actorul insistă că avocatul și managerul lui financiar erau la curent cu toate tranzacțiile și că nu îl alertau în momentul în care erau efectuate diferite tranzacții. Acesta nu este singurul scandal în care este implicat actorul din “Pirații din Caraibe” în ultima vreme, ci doar o neînțelegere în plus. El le-a adus acuzații grave și anumitor membri apropiați ai familiei și unor prieteni, pe care îi considera părtași la eșecurile lui financiare.

Sora lui, care este și managerul personal și directorul companiei lui de producție, nepotul lui, asistentul personal și prietenii William Rassel, Nathan Holmes, James Russo, Sal Jenco și Bruce Witkin sunt și ei acuzați că au fost părtași la aceste furturi.

Citește și: CAPTAIN MARVEL AR FI TREBUIT SĂ AIBĂ ALT FINAL! CUM AR FI TREBUIT SĂ SE TERMINE CEL MAI TARE FILM AL MOMENTULUI

Dincolo de procesele cu membri ai echipei lui de management și familia sa, Johnny Depp și-a dat recent în judecată și fosta soție, cerându-i daune de 50 de milioane de dolari. Starul francizei “Pirații din Caraibe” susține că declarațiile femeii privind abuzurile domestice nu au fost decât o farsă bine elaborată și că Heard nu a urmărit decât să-și genereze publicitate pozitivă pentru a avansa în carieră.

Actorul susține că din cauza fostei soții a fost concediat din franciza “Pirații din Caraibe” și a pierdut un public numeros, care i-a boicotat filmul “Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald”. Dacă va câștiga cele două mari procese, averea lui Johnny Depp s-ar putea mări considerabil.

Sursa traducere: filmnow