JOHNNY DEPP a vizitat un SPITAL DE COPII DIN AUSTRALIA, in pielea personajului JACK SPARROW

JOHNNY DEPP si colegul sau, actorul STEPHEN GRAHAM, care il interpreteaza pe piratul Scrum, au luat o pauza de la filmarile pentru al cincilea film din seria ”PIRATII DIN CARAIBE”, numit ”Mortii nu spun povesti”, pentru a le face o vizita surpriza pacientilor de la SPITALUL PENTRU COPII Lady Cilento din Brisbane, Australia, noteaza europafm.ro.

Actorii au petrecut mai mult de trei ore vizitand si stand de vorba cu copiii internati in spital si cu familiile lor.

”DOI PIRATI FAIMOSI au facut o vizita surpriza speciala noaptea trecuta la Spitalul pentru copii Lady Cilento”, a scris un reprezentant al spitalului pe Facebook.

”Ambii actori au zburat pentru aceasta vizita din Coasta de Aur, aterizand intr-un elicopter pe acoperisul spitalului.”

Kossy Halemai, a carei fiica urma o perioada de recuperare dintr-o operatie la inima in timpul vizitei lui Depp, a spus ca fetita era toata un zambet. ”Pentru mine si familia mea a fost un moment fantastic sa il intalnim si sa vorbim cu Johnny Depp, a pus zambetul pe fetele tuturor, in special pe a fetei mele”, a spus Halemai pentru CBS News. ”Se recupereaza bine si faptul ca am vazut-o zambind…am fost emotionata si mandra.”

Familia Halemai, asemenea celorlalte din spital, nu aveau habar de vizita actorilor. ”A fost o mare surpriza pentru noi toti”.

Bella Harry, o pacienta de 12 ani cu osteosarcom (cea mai frecventa tumora maligna a osului), l-a cunoscut si ea pe Johnny Depp. Grupul Benefit4Bella (o pagina de Facebook conceputa pentru a strange fonduri pentru tanara fata) a scris pe reteaua de socializare ca actorul a stat  de vorba timp de 15 minute cu Bella.

”Habar nu avea Bella, in tot entuziasmul creat, ca Jack Sparrow avea sa stea si sa discute cu ea intre patru ochi pentru 15 minute. Un om minunat le-a luminat ziua atator copii”, a scris grupul pe Facebook, publicand si diferite fotografii.

*Sursa foto: europafm.ro