Johnny Depp arată groaznic! Fanii sunt extrem de îngrijorați! Foto în articol

Johnny Depp arată îngrozitor și fanii săi cred că superstarul american este grav bolnav, notează Daily Mail! În vârstă de 54 de ani, Johnny Depp a reușit să își pună fanii pe gânduri, după ce pe rețelele de socializare au apărut câteva poze ce-l înfățișează pe acesta, care pare complet schimbat și slăbit!

Johnny Depp se numără printre cei mai râvniți actori de la Hollywood, fiind considerat de multe femei un „sex-simbol”. Deși rolurile din filme, pe care Johnny Depp le-a acceptat de-a lungul carierei sale cinematografice, sunt mai degrabă neobișnuite și nu îl portretizează pe acesta în ipostaza unui „bărbat fatal”, artistul este totuși considerat ca fiind extrem de atrăgător.

Citește și: TRANSFORMAREA UIMITOARE A LUI MIHAI TRĂISTARIU! ARTISTUL ESTE UN PACHET DE MUȘCHI! FOTO ÎN ARTICOL

Johnny Depp și-a îngrijorat fanii însă, atunci când în câteva poze alături de admiratorii săi, acesta nu mai arăta așa cum îl vedeam pe micile ecrane sau în ședințele foto. În cele mai recente fotografii ce îl înfățișează pe Johnny, actorul pare că a pierdut foarte mult în greutate, iar pe față i se poate citi, de asemenea, oboseala. Acest lucru i-a lăsat pe fanii săi extrem de nedumeriți, aceștia întrebându-se chiar dacă nu cumva Johnny este grav bolnav, mai scrie Daily Mail.

Sursa foto: billboard