Johnny Depp, concediat de studioul Warner Bros! Reacția superstarului

Johnny Depp a fost concediat de studioul Warner Bros, celebrului actor fiindu-i retras rolul lui Grindewald din seria ”Fantastic Beasts” ajunsă la al treilea film. Daily Mail scrie că Warner Bros au spus că rolul lui Grindelwald în filme va fi distribuit altui actor, chiar dacă filmările au început deja.

„Johnny Depp va părăsi franciza „Fantastic Beasts”. Mulțumim lui Johnny pentru munca sa realizată până acum în filme. Fantastic Beasts 3 este în prezent în producție, iar rolul lui Gellert Grindelwald va fi distribuit altcuiva. Filmul va debuta în cinematografele din întreaga lume în vara anului 2022”, se arată în comunicatul oficial al studioului.

În replică, Johnny Depp a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „În lumina celor mai recente evenimente, aș vrea să fac următoarea declarație. În primul rînd, vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost loiali și au rămas alături de mine. Am fost impresionat și profund mișcat de mesajele voastre de dragoste și grijă, în special în ultimele zile. În al doilea rînd, aș vrea să știți că am fost rugat să demisionez de la Warner Bros și să renunț la rolul lui Grindelwald din filmul „Animale fantastice”.

Am respectat și am acceptat aceste cerințe. În ultimul rând, aș vrea să spun doar atât: hotărârea judecătorească de la curtea din U.K. nu-mi va schimba lupta de a spune adevărul și confirm că voi depune contestație. Determinarea mea rămâne fermă și intenționez să demonstrez că acuzațiile aduse împotriva mea sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite de acest moment anume. Vă mulțumesc”.

Decizia celor de la Warner Bros vine la scurt timp după ce Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun, aceștia din urmă demonstrând în instanță că articolul referitor la bătaia pe care actorul i-a administrat-o fostei soții Amber Heard are la bază fapte reale.

Sursa foto: billboard