Johnny Depp, regele transformărilor radicale! Schimbare de look spectaculoasă pentru cel mai recent rol! Foto în articol

A fost publicată prima imagine din “Minamata”, film în care Johnny Depp joacă rolul fotografului de război W. Eugene Smith. Așa cum ne-a obișnuit deja, actorul a trecut printr-o schimbare de look spectaculoasă pentru a semăna cu artistul pe care îl interpretează.

Andrew Levitas a regizat filmul după un scenariu de David K. Kessler, care a adaptat cartea scrisă de Aileen Mioko Smith și W. Eugene Smith despre viața unui fotograf de război.

Citește și: PRIMELE IMAGINI CU ARNOLD SCHWARZENEGGER DIN CULISELE FILMULUI TERMINATOR 6. VIDEO

Actorul Bill Nighy face și el parte din distribuție, alături de Minami, Hiroyuki Sanada, Țădanobu Asano, Ryo Kase și Jun Kunimura. Thriller-ul îl va surprinde pe Smith (Depp) atacând o corporație influență responsabilă de otrăvirea oamenilor din Minamata, Japonia, în 1971. După încheierea celui De-al Doilea Război Mondial, Smith s-a izolat și deconectat atât de la societate, cât și de la cariera sa.

Un vechi prieten și editorul revistei Life (Nighy) îl convinge însă să se întoarcă în Japonia pentru a expune o poveste uriașă: anihilarea devastatoare a unei comunități de coastă. Filmul este produs de însuși Johnny Depp, împreună cu Sam Sarkar.

Sursa foto: billboard