Johnny Depp vs Amber Heard. Verdict final în procesul anului de la Hollywood

Procesul de defăimare deschis de Johnny Depp fostei sale soții, Amber Heard a ajuns la final, miercuri seară. Magistrații de la Tribunalul din Fairfax, Virginia, i-au dat câștig de cauză lui Johnny Depp, informează BBC preluând presa de peste ocean.

Amber Heard l-a acuzat de violență domestică pe Johnny Depp însă justiția a decis în favoarea superstarului. Juriul i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul în care a acuzat-o pe Amber Heard de defăimare, aceasta fiind obligată și să-i plătească lui Depp 15 milioane de dolari daune. Conform sursei citate, Amber Heard are posibilitatea de a face apel în următoarele 30 de zile. Depp a dat-o în judecată pe Heard după ce aceasta a insinuat, într-un articol pentru The Washington Post, că starul din „Pirații din Caraibe” ar fi bătut-o în timpul căsniciei. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015, iar în mai 2016, Amber Heard a cerut divorțul și un ordin de restricție împotriva actorului.

Divorțul a fost pronunțat în ianuarie 2017, actrița obținând 7 milioane de dolari la partaj. 50 de milioane de dolari a fost suma pe care Johnny Depp i-a cerut-o în instanță lui Amber Heard pentru defăimare. El a susținut în fața avocatului său și a tuturor celor prezenți la proces că nu a lovit-o niciodată pe fosta soție. Amber Heard l-a dat la rându-i în judecată pentru că a făcut-o mincinoasă, cerând 100 de milioane de dolari despăgubiri.

În acest caz, jurații au concluzionat că acuzațiile lui Heard se susțin doar parțial, pentru că Depp nu a defăimat-o direct, ci prin avocatul său; el va trebui să-i plătească fostei soții despăgubiri de 2 milioane de dolari. Procesul a început în aprilie, au fost zeci de martori audiați și peste 100 de ore de mărturii, cumulate.

Sursa foto: NBC