JOS LABELE de pe SIMONA HALEP!

SIMONA HALEP este, de departe, cel mai bun produs al sportului romanesc din ultimii ani, constanteanca fiind jucatoarea care ne face, din nou, sa ne simtim mandri atunci cand ea intra pe teren. Sambata dupa amiaza, SIMONA HALEP a reusit sa ajunga in prima sa finala de Grand Slam insa, din pacate, nu a putut sa castige si trofeul pus in joc la Paris.

Cu toate acestea, SUPER SIMONA a facut un meci EXCEPTIONAL care i-a atras ELOGII din toate colturile lumii, de la romani si straini in egala masura, de la specialisti si mai putin avizati in domeniu. Majoritatea ROMANILOR se mandresc cu faptul ca SIMONA HALEP este compatrioata lor, insa mai sunt cativa care incearca sa profite electoral sau nu de succesul sportivei noastre.

Citeste si: VICTOR PONTA, piaza rea a sportivilor, baronilor locali si a tuturor romanilor 

Un prim exemplu concret a avut loc la aeroportul din Bucuresti, la numai cateva minute dupa ce SIMONA revenea in tara. George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT), si ministrul Sporturilor, Gabriela Szabo, s-au grabit sa iasa in fata in timpul a ceea ce ar fi trebuit sa reprezinte prima intalnire a SIMONEI HALEP cu jurnalistii autohtoni.

Acum, noi nu stim cand au loc alegerile urmatoare la FRT insa il sfatuim pe Cosac, un jucator mediocru fara rezultate notabile, sa nu uite faptul ca statul si federatia nu au ajutat-o mai deloc pe HALEP, asa ca este mai mult decat PENIBIL modul in care a incercat sa iasa in fata duminica.

Mai greu de digerat si de inteles este atitudinea identica a fostei mari campioane Gabriela Szabo, mai ales ca ea ar trebui sa stie cel putin la fel de bine ca altii ca Cezarului ii trebuie dat ce este al Cezarului fara intruziuni de niciun fel. Pacat Gabi la tine chiar nu ne asteptam! Poate la presedintele partidului din care faci parte sau la alti oameni politici cu grade lesinati dupa campanii electorale pe spatele marilor nostri campioni era de asteptat…..

Citeste si: Primarul doctor science fiction si conductele interplanetare 

Lasati-o pe SIMONA HALEP in pace sa-si savureze propriul succes, sa se distreze, sa joace asa cum a facut-o pana acum si sa poata sa ne faca, cu adevarat, MANDRI ca SUNTEM ROMANI!

Acestea fiind spuse mai ramane de lansat doar avertismentul pentru amatorii de campanie gratuita: JOS LABELE de pe SIMONA HALEP!

Sursa foto: wtatennis.ro